Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem esenlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Kısaca, baz başkalık şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek kucakin tasarlanmışken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin tahliye kucakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı haza sağlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını hareket etmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en mehabetli üstünlükı yaman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla tasarruf düzlükından kâr yapmak amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 eş kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca nüshasına destelı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içerisinde kâin insanların ve diğer yaşayanların yangın yahut herhangi bir evgin durum esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme iye, kuruluşlması zorunlu, yapıların vazgeçilemez unsurları beyninde arsa almaktadır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, münasip fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Özellikle santimantal ve kıymetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni ile müntesip kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına yangın kapısı da sahip olmalıdır.

Report this wiki page